Ono što vam sa radošću predstavljamo to je bogatstvo i raznovrsnost prirodnih napitaka i sokova. Kod nas možete pronaći sokove proizvedene po originalnoj recepturi Rudolfa Brojsa, biljna mleka tečna i u prahu, kafe od žitarica, Kombuha napitak, bozu, sirupe od mente, hibiskusa, koprive i zove, prirodne sokove od 100 % voća. Preporučujemo vam i vina od kupine, maline, borovnice, višnje, kao i prirodne napitke od gljiva za jačanje imuniteta.

Prirodni napici od voća i povrća imaju magično dejstvo na organizam. Jačaju imunitet, osvežavaju organizam i oslobađaju ga od toksina, vraćaju energiju, lekovito utiču na kašalj. Prirodni sokovi se preporučuju kod dece kada je reč o poboljšanju apetita. Sokovi od cvekle odlični su za trudnice i žene tokom ciklusa. Sokovi od šargarepe su pravi izvor beta karotena, pozitivno utiču na vid i disajne organe, a koži vraćaju jedrinu i sjaj. Sokovi od paradajza pospešuju rad srca, dok sokovi na bazi peršuna leče od urinarnih infekcija.

U radnjama zdrave hrane Efedra možete pronaći:

– Sok “Bakina tajna” od kupine, zove, kajsije, maline, divlje borovnice, divlje brusnice, ribizle, visnje;
– Sokove “Biota” , kao što je Brojsov koktel , cvekla, šargarepa, aronija, borovnica, powerberry, digest…
– Sokove “Priroda”, od đumbira, kupine, u kombinaciji jabuka I šargarepa, od cvekle, koktel jabuka i nana, koktel jabuka i cimet;
Sirupe zaslađene fruktozom od maline, aronije, drenjine ,kupine,goji sirup,od nara, od šipka;
Matične sokove od nara, borovnice, brusnice;
Kupinovo vino;
Kombuha napitak od japanske čajne pečurke bogata je vitaminima C i B, i aminokiselinama , sa antibiotskim svojstvima. Kombuha napitak blagotvorno deluje na organizam;
Bozu, bezalkoholno piće koje se dobija fermetacijom kukuruza, kvasca i šećera, bogata vitaminom B.
Kvas, osvežavajući bezalkoholni napitak sa bogatim sadržajem vitamina iz grupe B kompleksa. Dobija se fermetacijom raži, ječma ili pšenice, I blagotvorno deluje na organizam.

Preporučujemo iz naše ponude:

aronija

kombuha

brusnica

brojsov-koktel