Superfood ili super hrana je izraz koji se odnosi na namirnice biljnog porekla, koje u sebi sadrže veliku koncentraciju vrednih sastojaka i kao podrška zdravom životu jeste moto poznatog nutricioniste Dejvida Vulfa „Feel better, look yonger, live longer“. U prilog tome super hranu najbolje definiše izreka „hrana kao lek“, super namirnice kroz visok nutritivni potencijal igraju značajnu ulogu u povećanju energije i zdravlja celokupnog organizma.

U našim radnjama na raspolaganju su vam sve one namirnice koju podržavaju „superfood“ način ishrane, kao što su goji i asai bobice, alge, semenke konoplje, čia seme, sirovi kakao prah i puter, kinoa, kokosovo ulje, sokove od pšenične i ječmene trave, prah od listova moringe, psyllijum ljuspice i spirulina, lucerka, nopal kaktus, maca, proteini konoplje, bundeve, lana dr.

Zahvaljujući dobroj snabdevenosti Bioshopa Efedra mnoge od ovih biljaka dostupne su i na našem tržištu u vidu korenja, semenki, lišća, algi, bobica. U prodaji ih možete naći u prodavnicama zdrave hrane Efedra, prilagođene načinu na koji se upotrebljavaju, kako u prirodnom obliku, tako i u vidu praha, kapsula i tinktura.

Preporučujemo iz naše ponude:

chlorella

sirovi-kakao

cia

spirulina